top of page
44972_2.jpg

Turvallisuuspalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja, jotka on suunniteltu suojaamaan yrityksesi liiketoimintaa, henkilöstöä, omaisuutta ja muita resursseja. Yhteistyö käynnistyy tyypillisesti ammattilaistemme suorittamalla turvallisuuskartoituksella.

Pidämme huolta yrityksesi turvallisuudesta

Aulapalvelut

Aulapalvelut rakentavat myönteistä palvelu- ja turvallisuuskulttuuria yrityksessäsi. Monitoimivartijamme vastaavat vieraiden vastaanotosta ja opastuksesta, kulunvalvonnasta, puhelinvaihteen hoidosta, toimisto- ja back office -palveluista, postinkäsittelystä ja monista muista tehtävistä – yrityksesi haluamalla tavalla.

Vartiointi

Vartiointipalveluihimme kuuluvat piirivartiointi, paikallisvartiointi, myymälävartiointi, kauppakeskusvartiointi sekä teollisuusvartiointi. Vartijamme ovat monipuolisen koulutuksen saaneita, positiivisella asenteella toimivia ammattilaisia. Heidän tehtävänään on ennakoida mahdolliset riskit ja puuttua tilanteeseen tarvittaessa.

Etäpalvelut 24/7

Tarjoamme kiinteistöllesi kattavat etävalvonnan ja -hallinnan palvelut. Kameravalvonnan avulla voimme tarkkailla tilojasi ja vähentää turhia hälytyksiä 24/7. Perinteisen kameravalvonnan rinnalle olemme tuoneet kustannustehokkaan SOL Aisti -turvallisuusratkaisun, joka perustuu moderniin, helposti asennettavaan kamerateknologiaan.

Turvallisuusalan kumppanisi näillä paikkakunnilla

Tarjoamme sinulle turvallisuuspalvelut näillä alueilla, klikkaa paikkakuntaa.

Ota yhteyttä

SOLin yhdistetty asiakaspalvelu-, hälytys- ja etähallintakeskus palvelee sinua kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa 24/7.

 

Soita 020 570 0200

asiakaspalvelu@sol.fi

 

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

Vanha Talvitie 19 A, 00580 Helsinki

Vaihde 0205 705

bottom of page