top of page
IMG_9302_2.jpg

Talotekniset asennus- ja huoltotyöt

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat talotekniset asennus- ja huoltopalvelut. Teemme pienurakointia ja suoritamme taloteknisten laitteiden ja järjestelmien vikakorjauksia ja päivittäisiä ylläpitotöitä. Kutsu ammattilaiset avuksesi.

Pidämme kiinteistöstäsi huolta

LVI-työt

Huolehdimme kiinteistösi talotekniikan toimivuudesta kokonaisvaltaisesti. Vastaamme lämmitykseen, vesi- ja viemärijärjestelmiin sekä ilmanvaihtoon liittyvistä asennus- ja huoltotöistä. Parannamme kiinteistösi mukavuutta ja energiatehokkuutta tarjoamalla älykkäitä kiinteistöautomaatioon perustuvia ratkaisuja.

Sähköasennukset

Hoidamme kiinteistösi pienet ja suuret sähkötyöt turvallisesti ja ripeästi. Pienten asennustöiden, kuten pistorasia- ja valaisinasennusten lisäksi toteutamme laajatkin projektit, yleiskaapeloinneista turvallisuusjärjestelmien suunnittelu-, asennus- ja huoltotöihin. Olemme täyden palvelun S1-ryhmän urakoitsija.

Etäpalvelut 24/7

Tarjoamme kiinteistöllesi kattavat etävalvonnan ja -hallinnan palvelut. Kun kiinteistösi liitetään 24/7 etävalvontamme piiriin, voidaan kiinteistösi laitteita ja järjestelmiä, kuten hissejä, ilmastointijärjestelmiä, lämmitystä, valaistusta, energiankulutusta ja turvajärjestelmiä seurata ja ohjata reaaliaikaisesti.

Talotekniikan kumppanisi näillä paikkakunnilla

Tarjoamme sinulle talotekniset palvelut näillä alueilla, klikkaa paikkakuntaa.

Ota yhteyttä

SOLin yhdistetty asiakaspalvelu-, hälytys- ja etähallintakeskus palvelee sinua kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa 24/7.

 

Soita 020 570 0200

asiakaspalvelu@sol.fi

 

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

Vanha Talvitie 19 A, 00580 Helsinki

Vaihde 0205 705

bottom of page