top of page
IMG_8678.jpg

Kiinteistöhuollon palvelut

Tähtäämme palvelun korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Tunnistamme oma-aloitteisesti tehtävät, jotka vaativat akuuttia huomiota. Huolehdimme kiinteistöstäsi tavalla, joka optimoi kustannukset ja säilyttää kiinteistösi arvon.

Pidämme kiinteistöstäsi huolta

Sisätilat

Palvelemme kiinteistöäsi moninaisissa kiinteistöhoidon ja -huollon tehtävissä, myös LVIS-osaamista edellyttävissä toimenpiteissä. Tarjoamme asiantuntevat sisäilmapalvelut sekä energiatehokkuutta edistävät ratkaisut. Huolehdimme töiden oikea-aikaisuudesta ja ennakoinnista yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti.

Ulkoalueet

Huolehdimme, että kiinteistösi ulkoalueet pysyvät siisteinä ja hyvässä kunnossa kaikkina vuodenaikoina. Vastaamme kalusteiden, opasteiden ja valaisimien kunnosta, vihertöistä, istutuksista, lumen aurauksesta ja poiskuljetuksista, kattolumitöistä, liukkaudentorjunnasta – kaikista ulkoalueiden töistä.

Etäpalvelut 24/7

Tarjoamme kiinteistöllesi kattavat etävalvonnan ja -hallinnan palvelut. Kun kiinteistösi liitetään 24/7 etävalvontamme piiriin, voidaan kiinteistösi laitteita ja järjestelmiä, kuten hissejä, ilmastointijärjestelmiä, lämmitystä, valaistusta, energiankulutusta ja turvajärjestelmiä seurata ja ohjata reaaliaikaisesti.

Kiinteistöhuollon kumppanisi näillä paikkakunnilla

Tarjoamme sinulle kiinteistöhuollon palvelut näillä alueilla, klikkaa paikkakuntaa.

Ota yhteyttä

SOLin yhdistetty asiakaspalvelu-, hälytys- ja etähallintakeskus palvelee sinua kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa 24/7.

 

Soita 020 570 0200

asiakaspalvelu@sol.fi

 

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

Vanha Talvitie 19 A, 00580 Helsinki

Vaihde 0205 705

bottom of page