top of page
pasila.jpg

Pääkaupunkiseudun avainhallinnan asiakaspalvelupiste

Mikäli asut kiinteistössä, jonka avainhallinnasta SOL Kiinteistöpalvelut huolehtii, voit asioida avaimien palautusten tai noutojen osalta asiakaspalvelupisteessämme Pasilassa.

Tarkista aina ensin vuokranantajaltasi omaa asuntoasi ja kiinteistöä koskeva menettelytapa avainten kanssa toimittaessa. Avaimet voi noutaa ja palauttaa sovitun ajankohdan mukaisesti. Varmistathan epäselvissä tilanteissa vuokranantajaltasi oikean palautus- ja noutoajan.

 

Mikäli olet poismuuttava asukas, voit palauttaa asuntosi avaimet

toimistomme palautusluukkuun myös aukioloaikojen ulkopuolella. Palautusluukku sijaitsee palvelupisteemme pääoven vasemmalla ulkoseinustalla. Palautathan avaimen aina kirjekuoressa, johon kirjoitat nimesi, osoitteesi ja palautuspäivämäärän.

OSOITE: 

Asemapäällikönkatu 12b, 00520 HELSINKI

Käyntiosoite: Junailijanaukio

Lähin pysäköinti: P-Resiina

AVOINNA ARKISIN KLO 8.00-16.00.

HUOM! Palvelupisteemme palvelee aina kuunvaihteessa pidennetyin aukioloajoin. Olemme joka kuukauden ensimmäinen ja viimeinen arkipäivä avoinna klo 8-18. Lauantait, sunnuntait ja arkipyhät palvelupisteemme on aina suljettu.

Asiakaspalvelupisteelle ei ole omaa puhelinnumeroa, mutta kiireettömissä asioissa voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen lumoavainhallinta@sol.fi  

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa muissa mahdollisissa SOLin palveluihin liittyvissä asioissa puhelimitse numerossa 020 570 0200 (24/7).

bottom of page